MÉE közgyűlés 2019. május 31. péntek 10 óra

Helyszíne: Szt.László kórház nagyterme /Bp., Albert Flórián u. 5./.

European Burns Association 2nd Educational Course
Friday 28 September & Saturday 29 September 2018

De Doelen, Rotterdam, the Netherlands


The heat is on, innovations in Burn Care! Are you ready for the new era?

 

Check the full programme on www.eba2018.org Early bird Registration Deadline
Register before 30 July to take advantage of the early bird registration fee
REGISTRATION

Call for abstracts (posters)
Abstract deadline: 16 July 2018.
Share your knowledge and research by submitting your abstract!
Please read the abstract submission guidelines carefully before submitting your abstract.
ABSTRACT SUBMISSION

A PDF megjelenítés nem támogatott, a dokumentumot itt letöltheti:Download PDF

A dokumentumot ide kattintva letöltheti

Tisztelt Kollégák! 


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Ménesi László (1929-2018) kollégánk eltávozott közülünk.

A PDF megjelenítés nem támogatott, a dokumentumot itt letöltheti:Download PDF

A gyászjelentést ide kattintva letöltheti

Kedves Kollégák, MÉE tagok, égéskezelés iránt érdeklődők! 
Az Európai Égési Egyesület (EBA) 2015. szeptember 16-19. között tartotta 16. kongresszusát Hannoverben.  Az EBA egy non-profit tudományos – szakmai egyesület, amely 1981-ben alakult; alapító tagjai között volt Novák János professzor, a magyar égéssebészet kimagasló egyénisége. Az EBA fő célja az égett betegek ellátásának folyamatos jobbítása, a kapcsolódó kutatási eredmények mind szélesebb körű megismertetése, az égésekkel foglalkozó orvosok és szakdolgozók szakmai továbbképzése. Ennek legfőbb fórumai a kétévente rendezett kongresszusok, amelyek egyúttal a szakmai kapcsolatok ápolására is jó lehetőséget adnak. A 2017-es EBA kongresszus szeptember 6-9. között Barcelonában, a 2019-es Helsinkiben kerül megrendezésre. Emellett ez év őszén – most első alkalommal – lesz egy továbbképző tudományos ülés is Birminghamben (2016. szept. 26-27.), mely meghívott neves szakemberek bevonásával a legújabb trendeket tekinti át, és teremt szakmai továbbképzésre lehetőséget a résztvevőknek. Az egyesület tagjai hagyományosan jelentős kedvezményt kapnak a kongresszusok részvételi díjából, ez természetesen érvényes a felsorolt rendezvényekre is. (Információ:  http://www.euroburn.org )
A Magyar Égési Egyesület tagjainak lehetősége van az EBA-hoz csatlakozni az egyéni tagsághoz képest jelentős kedvezménnyel, az ú.n. csoportos tagság intézménye révén. Ennek éves díja 12,50 Euro/fő/év, míg az egyéni tagsági díj 75,00 Euro (orvosoknak) illetve 50,00 Euro (szakdolgozóknak). A tagdíjak befizetése a tudományos társaságoknál, így a Magyar Égési Egyesületnél és az EBA-nál is most esedékes. Arra kérem a korábbi EBA tagokat, hogy a 2016-os EBA tagsági díj összegét (3800 Ft-ot ) mielőbb szíveskedjenek átutalni a MÉE számlaszámára (11712004-20223416 / OTP). Fontos a közlemény rovatban megadni a tag nevét és azt a szponzort (cégnevet és címet), akinek a részére a számlát kéri. Új jelentkezők, ill. érdeklődők, vagy olyan régi tagok, akiknek ilyen szándékról tudomása van, vegyék fel a kapcsolatot az EBA csoport képviselővel (Dr. Juhász István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) és a MÉE pénztárosával (Dr. Nádai Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) célszerűen egy e-mailben – cc-vel – küldve.
Bízom abban, hogy Magyarországon is mind többen tartják fontosnak a nemzetközi szakmai közösséghez tartozást és választják az EBA tagságot.
Tisztelettel: Dr. Juhász István
Prof. Dr. Juhász István egyetemi tanár, Debreceni Egyetem, bőrgyógyász, sebész, onkológus szakorvos, DE Klinikai Közp. Bőrgyógyászati Klinika Égési Osztály vezetője, DE FOK Sebészeti Koordináló Tanszék tanszékvezetője, Európai Égési Társaság főtitkára, Magyar Égési Egyesület korábbi elnöke, Bőrgyógyász Szakmai Kollégium tagja, Magyar Dermatológus Társulat korábbi főtitkára, vezetőségi tagja, MDT Bőrsebész Szekció Elnöke

Bejelentkezés

Keresés

Regisztráció

Naptár

<<  Júl. 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031